Tisztújító közgyűlést tartott a sepsei József Attila Ifjúsági Szervezet


A sepsei József Attila Ifjúsági Szervezet április 21-én tartotta meg tisztújító közgyűlését. A tagok az egyesület 2013-as évi munkájáról is hallhattak beszámolót.

A tisztújító közgyűlés az elnök beszámolójával kezdődött, majd az új elnök megválasztása után a tagok a 2014-es évi tervet is megvitatták. A tagság ismét Karaszi Kornélnak szavazott bizalmat.
- Köszönöm a fiataloknak, hogy még 4 évre bizalmat szavaztak nekem. A 2013-as évben számunkra egy nagy projekt indult el az ifjúság és a helyi választmány kezdeményezésére. A Hercegszöllősi Járás jóvoltából felújítottuk az egész épületet, így a fiatalok egy tiszta, korszerű világítással, új nyílászárókkal ellátott klubhelyiséget tudhatnak magukénak. A 2014-es évben fejezik be az épület utolsó simításait, vissza van még az épület külső falainak festése, új bejárati kaput kapunk, valamint egy nagyobb munka lesz az udvar rendezése, amiből mi is ki fogjuk venni a részünket. Szeretnénk a fiatalok számára egy egynapos kirándulást szervezni, hisz a tavalyi évben, mint minden évben, rengeteget dolgoztunk az egyesületben. A 2013-as évben több rendezvényen is képviseltettük magunkat, mint például a Hercegszöllősi Sportnapon, a hercegszöllősi halfőzőn, a kultúregyesület több rendezvényén. A Sepsei Népdalkör kórusszemléjén, a helyi tűzoltóversenyen, a Szőlőfürt LSK emléktornáján is partnerek voltunk. A következő esemény, amire készülünk, az a májusfaállítás lesz, majd az azt követő jól megérdemelt, vidám majálisozás - nyilatkozta lapunknak a régi-új elnök, Karaszi Kornél.


Horvátországi Magyar Napló 17. szám
Milanović Ljiljana

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése