Közgyűlés a sepsei Petőfi Sándor MKE-ben


Április 27-én tartotta meg tisztújító közgyűlését a sepsei Petőfi Sándor MKE. A tagság ismét Karaszi Józsefnek szavazott bizalmat.
A vasárnap esti értekezlet a leköszönő elnök beszámolójával kezdődött. Az elnök beszámolt az egyesület 2013-as évi munkájáról.

- Egyesületünk a tavalyi évben 11 rendezvényen képviseltette magát, többek közt a MESZ szervezésében megrendezett Gyermek néptáncszemlén, ahol mi voltunk a házigazdák, megszerveztük egyik legnagyobb rendezvényünket a Májusfa kitáncolást és megtartottuk egyesületünk évzáró műsorát is. Sikerült új függönyöket, asztalterítőket, párnákat vásárolnunk a kultúrotthonba - mondta el beszámolójában Karaszi.

Miután az elnököt és az elnökséget felmentették, a közgyűlés az új alapszabályzat elfogadásáról döntött. A közgyűlés ezután új elnököt és elnökséget választott. Az új elnök ismét Karaszi József lett. Az egyesületi tagok ezután a régi-új elnök 2014-es évi tervét hallhatták.

- Megköszönném a tagoknak, hogy ismét bizalmat szavaztak nekem. Remélem, továbbra is meg lesznek elégedve a munkámmal. Az idei évben is igyekszünk minél több rendezvényt megtartani és a meghívásoknak is szeretnénk eleget tenni - mondta el Karaszi József, a Petőfi Sándor MKE elnöke.




Horvátországi Magyar Napló 17. szám
Milanović Ljiljana

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése