Kultúrműsorral várták a Télapót

Sepse legkisebbjei karácsonyi kultúrműsort adtak elő december 23-án, vasárnap. A sepsei Petőfi Sándor MKE szervezésében megtartott Télapó váró esemény bő egy órásra sikeredett, a műsorban felléptek a sepsei elemi iskola diákjai, a református hittanra járó gyerekek, az egyesület fiataljai alkotta Kerekerdő tánccsoport, a játszóházas gyerekek és a hercegszöllősi Triola+1 együttes.


A kultúrműsor nem véletlenül volt Télapó váró: a fehérszakállú a műsor végén meg is érkezett a kultúrotthonba, és minden gyereknek ajándékcsomagot adott át – a Petőfi Sándor MKE jóvoltából.
– Elégedetten nyugtáztuk, hogy mindenki örömmel vett részt a műsorban, a nézők pedig elégedettek lehettek az esemény színvonalával. A gazdasági helyzet nem a legjobb, de nem maradhat el a helyi gyerekek megajándékozása. Nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, egyesületünkben nagyon sok a fiatal, ők rendszeresen járnak a próbákra és a játszóházba – mondta el Karaszi József, a sepsei Petőfi Sándor MKE elnöke, aki köszönetet mondott a Magyar Egyesületek Szövetségének a 2012. évi támogatásokért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése