Őszi munkálatok a faluban



A falu központjában és az ifjúság háza táján is

A polgármester, id. Rajki Zoltán közbenjárásával idén végre sor került a helyi általános iskola előtt álló hatalmas fák lombtalanítására, amelyek már nagy veszélyt jelentettek az iskolára és a diákokra egyaránt. Valamint a közelgő őszi esőzéseket megelőzve sor került az árkok mélyítésére is.


Még nyáron elkezdték kihordani az egykori helyi választmány hátsó udvaráról a romokat, illetve sikerült a téglákat is felszedni az egész udvarban. Az elképzelés, hogy az egész udvart gyepesíteni, parkosítani szeretnék. Így különböző szabadtéri programokat is tudnak majd itt szervezni az egyesületek.


A több mint 20 méteres fenyőfa már veszélyt jelentett mind a szomszéd, mind az ifjúság épületére. Így a nagy fának megpecsételődött a sorsa.

- Az ifjúság nevében külön szeretném megköszönni a polgármesternek, id. Rajki Zoltánnak, a kultúregyesület elnökének, Karaszi Józsefnek, hogy áldoztak idejükből és értékes munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy kialakíthassunk egy szebb környezetet a közösség számára. Valamint köszönet a fiataloknak, akik mellettem álltak a nehéz munkálatokban is – monda Karaszi Kornél, a József Attila Ifjúsági Szervezet elnöke. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése