Felnőtt maszkabált szervezett az ifjúság

A sepsei fiatalok február 11-én szervezték meg az első felnőtt maszkabáljukat. A szervezők azt szerették volna elérni, hogy a helyiek néhány óra erejéig kilépjenek a szürke hétköznapok paravánja mögül, és egy színes és érdekes estén megfeledkezzenek a rohanó világ okozta stresszes helyzetekről. A zenés, táncos mulatsággal ezt sikerült is elérniük.
A maszkák csoportképe
(20 maszka + 1 ifjú lemaradt, mert már nem bírta tovább a női cipőt)

– A bált megelőző napokban kisebb-nagyobb „akadályokba“ ütköztünk, a nagy hideg miatt például leállt a fűtés, befagytak a kultúrotthon vízvezetékei, a heves hóesés miatt nem volt parkolóhely az épület közelében. A fiatalok, a kultúregyesület és a helyi választmány tagjai egész napos fáradozásának köszönhetően azonban minden gondot elhárítottunk. Ez úton is szeretném megköszönni fáradozásukat – mondta lapunknak Karaszi Kornél, a szervező József Attila Ifjúsági Szervezet elnöke.
– Személyesen elégedett vagyok a maszkabállal, igaz, eleinte egy kicsit hideg volt a teremben, de a tánc, a zene és a jó társaság ezt hamar elfeledtette a bálozókkal. Egyébként 69 jegyet adtunk el, 21 maszkánk volt, rájuk szavazni is lehetett. A hangulat nagyon vidám volt a KAZ együttes jóvoltából. A mulatság hajnalig tartott. Támogatóinknak, a Kovács Csárdának, a Kollár Pincészetnek és Stojanović Katicának köszönjük a támogatást és az ajándékokat – tette hozzá az egyesület elnöke.
A bálozók szavazatai alapján a maszkák mezőnyében a harmadik helyen Deák Melitta végzett a „kopaszhátsóslógómellű vénasszony“ jelmezével, második az „örömlány“-nak öltözött Karaszi Kornél lett, a fődíjat pedig Böjtös László nyerte meg a „200 éves vénember“ jelmezével. Az éjféli szívtánc Schrempf Viktória és Karaszi Dávid diadalával zárult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése