A 2011-es év legfinomabb és legjobb halpaprikása címet, a helybeli Kovács Gabriella vihette haza, a második legjobb paprikását Kollár Lajos készítette el Csúzáról, az ezüstérmes pedig Pető Gábor lett.
A verseny utáni jó hangulatról a Dunatáj együttes gondoskodott és a halfőző versenyt követően a kultúrotthonban is megmutathatták a fiataloktól kezdve az idősebbekig, hogy ki a táncparketta ördöge. Ha Sepsén bál van, akkor megáll nálunk az idő és az ember elfeledi a szürke hétköznapokat és bulizik egy jót, így a zenészek a hajnali órákig húzták a talpalávalót.
Támogatók: Magyar Egyesületek Szövetsége, Petőfi Sándor Magyar Kultúregyesület - Sepse, Kollár Pincészet - Csúza, GI-TA vegyeskereskedés – Vörösmart, Papica Pizzéria – Hercegszöllős, Migles d.o.o., Ribarski obrt Smuđ, Osječko Pivovara d.d.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése